Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Polonia FC (1367234) - rayitus vallekanus (125815) » 336735482: T34/J2/IX

Liga 336735482 Información oficial sobre el partido 336735482 en Hattrick

23.07.2011 15:45:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 2 / IX.2041 (177536)

Polonia FC Alineación oficial del equipo 'Polonia FC' en el partido 0 - 2 rayitus vallekanus Alineación oficial del equipo 'rayitus vallekanus' en el partido
0 - 1 Lars-Erik Torbjärnsson (16')
0 - 2 Federico Povolo (31')
Polonia FC Alineación oficial del equipo 'Polonia FC' en el partido 0 - 2 rayitus vallekanus Alineación oficial del equipo 'rayitus vallekanus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Polonia FC Alineación oficial del equipo 'Polonia FC' en el partido 2 - 0 rayitus vallekanus Alineación oficial del equipo 'rayitus vallekanus' en el partido
Tiene mala suerte 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,6 % 0,2 % 5,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Polonia FC

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Polonia va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Marcos Eiriz va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 203 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Polonia va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Paolo Vallorani va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Nicolae Bunea va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 22, Jonas Pilskog de Polonia va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Stanisław Mallek de Polonia va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 8 (Lesión leve): Després de 8 minuts jugats, Emanuel Luna es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Enrique Godínez.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 70 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Cancio Deya probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

rayitus vallekanus

Goles Goles

  • 119 Minuto 16 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Federico Povolo sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Lars-Erik Torbjärnsson que, efectivament, va fer pujar el 0 - 1!
  • 141 Minuto 31 (Gol de contra por el centro): Federico Povolo va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, rayitus, al minut 31. El marcador va canviar a 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 3 (Ocasión de contra por la izquierda): rayitus van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 3, però el xut de Sämi Hentsch des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): En Luis Girón Téllez va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 62 (Ocasión de contra por la izquierda): rayitus van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 62, però Marco Grillen va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 76, Joan Gelabert de rayitus va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 48 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Maciej Dłutowski.