Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tony_team (995656) - Hércules CF (1417770) » 336534960: T34/J8/VIII

Liga 336534960 Información oficial sobre el partido 336534960 en Hattrick

03.09.2011 15:10:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 8 / VIII.508 (54309)

Real Guanchanquei Alineación oficial del equipo 'Real Guanchanquei' en el partido 4 - 0 Hércules C.F. SAD Alineación oficial del equipo 'Hércules C.F. SAD' en el partido
Silvester Leitgeb (13') 1 - 0
Carlos Misetich (34') 2 - 0
Marcos Ormigo (49') 3 - 0
Silvester Leitgeb (78') 4 - 0
Real Guanchanquei Alineación oficial del equipo 'Real Guanchanquei' en el partido 4 - 0 Hércules C.F. SAD Alineación oficial del equipo 'Hércules C.F. SAD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Guanchanquei Alineación oficial del equipo 'Real Guanchanquei' en el partido 3 - 1 Hércules C.F. SAD Alineación oficial del equipo 'Hércules C.F. SAD' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,2 % 0,3 % 6,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Guanchanquei

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): Silvester Leitgeb va donar a Guanch un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Guanch va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Carlos Misetich progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 133 Minuto 49 (Gol por la derecha): Marcos Ormigo va incrementar l'avantatge de Guanch amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Silvester Leitgeb va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 8 (Ocasión de contra por la derecha): Silvester Leitgeb va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Guanch que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 218 Minuto 9 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Clemente Balestra va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Honorato Borges rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Silvester Leitgeb una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 38, però una magnífica aturada de Anir Ramah va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlos Misetich de Guanch es va emportar una amonestació al minut 17 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marcos Ormigo de Guanch amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Hércules C.F. SAD

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Henrique Apollinario va marcar al minut 7 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Es duien 12 minuts de partit jugats quan Rafael Stryffeler va estar a punt de posar per davant a Hércules amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Aldo Agnelli va impedir un gol cantat.
  • 252 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Štefan Kráľ la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Hércules havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 252 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Nathan Breen ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.