Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Deportivo TxoTxe (118239) - Metal Gear Solid FC (1460396) » 336447156: T34/J11/VI

Liga 336447156 Información oficial sobre el partido 336447156 en Hattrick

24.09.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 11 / VI.988 (15306)

Deportivo TxoTxe Alineación oficial del equipo 'Deportivo TxoTxe' en el partido 3 - 0 Metal Gear Solid FC Alineación oficial del equipo 'Metal Gear Solid FC' en el partido
Carlos Villafañe (4') 1 - 0
Roberto Cornel (76') 2 - 0
Roberto Cornel (82') 3 - 0
Deportivo TxoTxe Alineación oficial del equipo 'Deportivo TxoTxe' en el partido 3 - 0 Metal Gear Solid FC Alineación oficial del equipo 'Metal Gear Solid FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Deportivo TxoTxe Alineación oficial del equipo 'Deportivo TxoTxe' en el partido 5 - 0 Metal Gear Solid FC Alineación oficial del equipo 'Metal Gear Solid FC' en el partido
Tiene mala suerte 4.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deportivo TxoTxe

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 4 gràcies a la jugada de Carlos Villafañe, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): En Roberto Cornel de Deportivo va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Deportivo va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Roberto Cornel progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Waldemar Prieler, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet José Filera va estar a punt de sentenciar el partit al minut 28, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32, Waldemar Prieler gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Rahman Ghudari va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): En Waldemar Prieler, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 71 (Lesión leve): En Ignasi Arquillué ocupà el lloc d'en Juli Lafont al 71 minuts, dos minuts després que el jugador de Deportivo quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Metal Gear Solid FC

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 16 (Ocasión de contra de falta): MGSFC van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 16 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Juan Villafruela no va ser gens encertat.
  • 241 Minuto 49 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de MGSFC va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ángel Pou, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 236 Minuto 81 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Luis Miguel Pequeno va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 81 de joc.