Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SAD_REAL_LIENESE_AMOREBIETA-MIRIAN (1436833) - ID3 (1433873) » 336439616: T34/J4/VI

Liga 336439616 Información oficial sobre el partido 336439616 en Hattrick

06.08.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 4 / VI.906 (15224)

Real Cisterniga F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Cisterniga F.C.' en el partido 1 - 0 DARKNESS TEAM Alineación oficial del equipo 'DARKNESS TEAM' en el partido
Gosse Vinck (35') 1 - 0
Real Cisterniga F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Cisterniga F.C.' en el partido 1 - 0 DARKNESS TEAM Alineación oficial del equipo 'DARKNESS TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Cisterniga F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Cisterniga F.C.' en el partido 3 - 0 DARKNESS TEAM Alineación oficial del equipo 'DARKNESS TEAM' en el partido
Tiene mala suerte 3.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Cisterniga F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): Gosse Vinck va donar a Cirria un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Tomás Naja va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Cirria se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Cirria per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 34, quan Oleguer Perdigó va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): En Jimeno Navarro, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Tomás Naja va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Normando Hiriart de Cirria es va emportar una amonestació al minut 7 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tomás Naja de Cirria la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

DARKNESS TEAM

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 19 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Rui Pedro Carmezim va entorpir al marcador d'en Alfred Sparks per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 285 Minuto 68 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Rui Pedro Carmezim, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.