Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

JUMERAS F.C. (433891) - Chapendula Club de Futbol (1367529) » 336413476: T34/J8/VI

Liga 336413476 Información oficial sobre el partido 336413476 en Hattrick

03.09.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 8 / VI.670 (14988)

JUMERAS F.C. Alineación oficial del equipo 'JUMERAS F.C.' en el partido 0 - 2 Chapendula Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Chapendula Club de Futbol' en el partido
0 - 1 Jarkko Karkulahti (20')
0 - 2 Marc Kortüm (21')
JUMERAS F.C. Alineación oficial del equipo 'JUMERAS F.C.' en el partido 0 - 2 Chapendula Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Chapendula Club de Futbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
JUMERAS F.C. Alineación oficial del equipo 'JUMERAS F.C.' en el partido 0 - 1 Chapendula Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Chapendula Club de Futbol' en el partido
Tiene un resultado normal 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

JUMERAS F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Sebastian Schlotfeld va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 241 Minuto 13 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de JUMERAS va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Damian Motowidło, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 285 Minuto 51 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de JUMERAS la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): JUMERAS van sortir al contraatac amb encert al minut 68, però Renzo Gunder no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Chapendula Club de Futbol

Goles Goles

  • 139 Minuto 20 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Jarkko Karkulahti! Un inimaginable dribbling sobre Tomas Myrby va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 0 - 1 per a Chapendula.
  • 184 Minuto 21 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Chapendula per augmentar la diferència al marcador a 0 - 2 al minut 21. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Marc Kortüm. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Al minut 27 de partit, Jarkko Karkulahti va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 236 Minuto 59 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Foma Belyanchikov no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Jarkko Karkulahti estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.