Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R.C.D Pellejeros (488746) - Aluchense Cuellarano S.C. (774727) » 336409572: T34/J12/VI

Liga 336409572 Información oficial sobre el partido 336409572 en Hattrick

01.10.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 12 / VI.635 (14953)

Vinnie Jones Alineación oficial del equipo 'Vinnie Jones' en el partido 3 - 1 Aluchense Cuellarano S.C. Alineación oficial del equipo 'Aluchense Cuellarano S.C.' en el partido
Miguel Goyeneta (24') 1 - 0
1 - 1 José Cabarrús (30')
Jordi Lacalle Barahon (74') 2 - 1
Renato do Caramiñal (78') 3 - 1
Vinnie Jones Alineación oficial del equipo 'Vinnie Jones' en el partido 3 - 1 Aluchense Cuellarano S.C. Alineación oficial del equipo 'Aluchense Cuellarano S.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Vinnie Jones Alineación oficial del equipo 'Vinnie Jones' en el partido 2 - 0 Aluchense Cuellarano S.C. Alineación oficial del equipo 'Aluchense Cuellarano S.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,6 % 0,2 % 5,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vinnie Jones

Goles Goles

  • 123 Minuto 24 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 24 gràcies a la jugada de Miguel Goyeneta, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 122 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Al minut 74 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Vinnie va ser Jordi Lacalle Barahon.
  • 130 Minuto 78 (Gol de falta): El gol de falta de Renato do Caramiñal sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 78 i ampliar l'avantatge de Vinnie a 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 19 per blocar una centrada d'en Jordi Lacalle Barahon va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Vinnie.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Ramón Silla va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Vinnie se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Mathieu Prudhomme de Vinnie es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 88 (Lesión): Vinnie es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que David Pontes no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Teofilo Rueda Moyano al camp.

Aluchense Cuellarano S.C.

Goles Goles

  • 161 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30 en José Cabarrús va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Cuellarano va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Janusz Szumniak, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 251 Minuto 84 (Ocasión por el centro): En Jaime González Carbonera va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Kuno Boll.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rafael Seco Serrano de Cuellarano amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 75 (Lesión leve): En Janusz Szumniak de Cuellarano va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Adrien Bertschmann va prendre el seu rol al minut 75.