Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Eiberfc (1436395) - Los Airgam Boys (1414289) » 336379591: T34/J14/VI

Liga 336379591 Información oficial sobre el partido 336379591 en Hattrick

15.10.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 14 / VI.364 (14682)

Tocinillos Alineación oficial del equipo 'Tocinillos' en el partido 0 - 0 Los Airgam Boys Alineación oficial del equipo 'Los Airgam Boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tocinillos Alineación oficial del equipo 'Tocinillos' en el partido 1 - 1 Los Airgam Boys Alineación oficial del equipo 'Los Airgam Boys' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,4 % 34,6 % 36,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tocinillos

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 20 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Jesús Suanzes va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Eloy Roldán Miñarro rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Tocinillos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Juan Carlos Sáenz Rivas en un 1 contra 1 amb el porter Tuta Moreira, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Paulis Kaliskis del Tocinillos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan Carlos Sáenz Rivas de Tocinillos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Paulis Kaliskis de Tocinillos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 51 (Lesión leve): Adrián Ayos de Tocinillos va abandonar el terreny de joc després de 51 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Krystian Sobociński va entrar en el seu lloc.

Los Airgam Boys

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 19 (Ocasión de falta): En Alexandre Leroux va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 19. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 206 Minuto 75 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 75, tothom va saber perquè en Lander Vermeulen era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 272 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Alexandre Leroux va marcar al minut 83 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Valentin Štamulak de AirgamBoys amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 5 (Lesión): El jugador de AirgamBoys Tuomas Niemiharju va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Juan Valenciaga Ros va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): En Juan Valenciaga Ros de AirgamBoys va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Florin Chirea va prendre el seu rol al minut 40.
  • 091 Minuto 72 (Lesión leve): En James Whitesides ocupà el lloc d'en Cristóvão Penna al 72 minuts, dos minuts després que el jugador de AirgamBoys quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 090 Minuto 81 (Tirita): Passats 81 minuts de joc, en Florin Chirea de AirgamBoys va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.