Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Manuelles TEAM (1433736) - TincMumins (1371074) » 336375975: T34/J2/VI

Liga 336375975 Información oficial sobre el partido 336375975 en Hattrick

23.07.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 2 / VI.336 (14654)

Manuelles TEAM Alineación oficial del equipo 'Manuelles TEAM' en el partido 4 - 2 TincMumins Alineación oficial del equipo 'TincMumins' en el partido
João Paulo Cruz Souza (3') 1 - 0
1 - 1 Ricardo Martínez Berro (8')
1 - 2 Ricardo Martínez Berro (23')
Balys Trumpakais (24') 2 - 2
József Matola (34') 3 - 2
Teodors Melderis (49') 4 - 2
Manuelles TEAM Alineación oficial del equipo 'Manuelles TEAM' en el partido 4 - 2 TincMumins Alineación oficial del equipo 'TincMumins' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Manuelles TEAM Alineación oficial del equipo 'Manuelles TEAM' en el partido 7 - 0 TincMumins Alineación oficial del equipo 'TincMumins' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Manuelles TEAM

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Passats 3 minuts, João Paulo Cruz Souza, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Manuelles es posava per davant!
  • 112 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Manuelles s'esgargamellaven dempeus per esperonar Balys Trumpakais que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 24 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34 els aficionats van embogir quan en József Matola va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Manuelles.
  • 131 Minuto 49 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Manuelles pel centre va donar un gran resultat: el gol de Teodors Melderis va posar el 4 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 22 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 22 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Vicenç Monferrer va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 286 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 38, un contraatac del Manuelles no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Carlo Trovarelli perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Teodors Melderis una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 75, però una magnífica aturada de Gracjan Ostapiuk va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Vicenç Monferrer de Manuelles la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Görd Hellerbrand es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 74 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Görd Hellerbrand va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Manuelles va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

TincMumins

Goles Goles

  • 164 Minuto 8 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Ricardo Martínez Berro de TincMumins va marcar de penal l'empat al minut 8.
  • 140 Minuto 23 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de TincMumins el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Ricardo Martínez Berro va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 76 (Ocasión de contra por la izquierda): TincMumins van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 76, però el xut de Ricardo Martínez Berro des de l'esquerra va sortir desviat.