Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aibar (439435) - Los Hombres de Charlie (493101) » 336375832: T34/J8/VI

Liga 336375832 Información oficial sobre el partido 336375832 en Hattrick

03.09.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 8 / VI.333 (14651)

RIBERA F.C Alineación oficial del equipo 'RIBERA F.C' en el partido 2 - 0 Los h0mbRes dE ChaRlie Alineación oficial del equipo 'Los h0mbRes dE ChaRlie' en el partido
Marko Beara (50') 1 - 0
Marko Beara (62') 2 - 0
RIBERA F.C Alineación oficial del equipo 'RIBERA F.C' en el partido 2 - 0 Los h0mbRes dE ChaRlie Alineación oficial del equipo 'Los h0mbRes dE ChaRlie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
RIBERA F.C Alineación oficial del equipo 'RIBERA F.C' en el partido 3 - 1 Los h0mbRes dE ChaRlie Alineación oficial del equipo 'Los h0mbRes dE ChaRlie' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,8 % 0,5 % 8,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RIBERA F.C

Goles Goles

  • 185 Minuto 50 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 50 minuts, el tirador de faltes del RIBERA va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Marko Beara, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 62 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan RIBERA va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Marko Beara des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): En Naoum Kiskampanis va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): RIBERA va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 23 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Marko Beara ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Al minut 27 es va veure una gran oportunitat per a RIBERA per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jappie Willaert, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 224 Minuto 37 (Ocasión de penalti): RIBERA es va veure beneficiat per la polèmica al minut 37, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Luca Fayard va relliscar al moment de fer el xut i el porter Jacinto Jorge Cayolla no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): RIBERA va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Héctor Fernández Lorca va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jacinto Jorge Cayolla.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79, Jappie Willaert gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jacinto Jorge Cayolla va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 87 (Tarjeta roja directa): Al minut 87 en Marko Beara va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 38 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 38 de partit, quan un jugador de RIBERA, en Naoum Kiskampanis, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Los h0mbRes dE ChaRlie

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Maario Niklus de h0mbRes es va emportar una amonestació al minut 20 per provocar un rival.