Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Amics del futbol (1592690) - Los Hombres de Charlie (493101) » 336375825: T34/J6/VI

Liga 336375825 Información oficial sobre el partido 336375825 en Hattrick

20.08.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 6 / VI.333 (14651)

Amics del futbol Alineación oficial del equipo 'Amics del futbol' en el partido 1 - 0 Los h0mbRes dE ChaRlie Alineación oficial del equipo 'Los h0mbRes dE ChaRlie' en el partido
Henk Mohnen (65') 1 - 0
Amics del futbol Alineación oficial del equipo 'Amics del futbol' en el partido 1 - 0 Los h0mbRes dE ChaRlie Alineación oficial del equipo 'Los h0mbRes dE ChaRlie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Amics del futbol Alineación oficial del equipo 'Amics del futbol' en el partido 1 - 1 Los h0mbRes dE ChaRlie Alineación oficial del equipo 'Los h0mbRes dE ChaRlie' en el partido
Tiene un resultado normal 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,1 % 2,2 % 15,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Amics del futbol

Goles Goles

  • 124 Minuto 65 (Gol de penalti): Corria el minut 65, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. futbol s'avançava en el marcador després que en Henk Mohnen xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 8 (Ocasión de contra por la izquierda): futbol van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 8, però el xut de Juan Jesús Ruete des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Franciscano Mariño va estar a punt d'acabar en gol al minut 39, però el porter visitant Jacinto Jorge Cayolla va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Al minut 67 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Sergio García de Burunda de futbol va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 33 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Juan Jesús Ruete després que el jugador de futbol li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 74 (Tirita (médico)): Lantz Hernandorena va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Los h0mbRes dE ChaRlie

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Al minut 7, un refús desafortunat de Aridami Alsina, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Cuono Nicole no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Jimmy Corsentino, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 60 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): János Vereckei de h0mbRes va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 59 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): János Vereckei va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que h0mbRes va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pál Matus de h0mbRes amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.