Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

fcgracia (1456308) - Mtek (1433547) » 336345951: T34/J9/VI

Liga 336345951 Información oficial sobre el partido 336345951 en Hattrick

10.09.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 9 / VI.66 (14384)

PSLO CLUB DE FUTBOL Alineación oficial del equipo 'PSLO CLUB DE FUTBOL' en el partido 2 - 0 Eixo Elástico Alineación oficial del equipo 'Eixo Elástico' en el partido
Walter Miltenberger (6') 1 - 0
Benjamín Lerga (55') 2 - 0
PSLO CLUB DE FUTBOL Alineación oficial del equipo 'PSLO CLUB DE FUTBOL' en el partido 2 - 0 Eixo Elástico Alineación oficial del equipo 'Eixo Elástico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
PSLO CLUB DE FUTBOL Alineación oficial del equipo 'PSLO CLUB DE FUTBOL' en el partido 3 - 1 Eixo Elástico Alineación oficial del equipo 'Eixo Elástico' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,0 % 0,1 % 3,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PSLO CLUB DE FUTBOL

Goles Goles

  • 185 Minuto 6 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Walter Miltenberger, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 131 Minuto 55 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de FUTBOL va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Benjamín Lerga progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Al minut 25, Waldemar Psonka gairebé va marcar per a FUTBOL des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Mick Oomen al minut 50 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Benjamín Lerga va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): En Martí Beneit, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Waldemar Psonka de FUTBOL amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eixo Elástico

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): En Julià Cruset va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 252 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Eixo va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Reynaldo De la Mota no va poder controlar.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 78 (Tirita (médico)): Seran Nicuesa va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Eixo es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.