Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Foners Mallorca (1435294) - Los Darjanos C.F. (490022) » 336345549: T34/J14/VI

Liga 336345549 Información oficial sobre el partido 336345549 en Hattrick

15.10.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 14 / VI.59 (14377)

Foners Mallorca Alineación oficial del equipo 'Foners Mallorca' en el partido 3 - 1 River Supremo C.F. Alineación oficial del equipo 'River Supremo C.F.' en el partido
Aldris Levānis (19') 1 - 0
Guillem San Pelayo (27') 2 - 0
2 - 1 Eugenio Contero (35')
Ramón Clement (65') 3 - 1
Foners Mallorca Alineación oficial del equipo 'Foners Mallorca' en el partido 3 - 1 River Supremo C.F. Alineación oficial del equipo 'River Supremo C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Foners Mallorca Alineación oficial del equipo 'Foners Mallorca' en el partido 2 - 1 River Supremo C.F. Alineación oficial del equipo 'River Supremo C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,7 % 1,7 % 14,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Foners Mallorca

Goles Goles

  • 138 Minuto 19 (Gol evento especial extremo + rematador): En César Abelló va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Aldris Levānis la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 0 al marcador.
  • 119 Minuto 27 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Ramón Clement va treure un córner llarg cap al segon pal que en Guillem San Pelayo, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 0.
  • 133 Minuto 65 (Gol por la derecha): Amb 65 minuts jugats, en Ramón Clement va augmentar l'avantatge de Mallorca a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 21 (Ocasión de contra por la izquierda): El Mallorca va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 21, però en Aldris Levānis va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 231 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Al minut 22, Ramón Clement gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Andrija Rudan va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En César Abelló, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 209 Minuto 66 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Ignacio Fernández Cañete va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Maurice Wiblishauser. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Aldris Levānis.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 79 (Tirita (médico)): Guillem San Pelayo va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Mallorca estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

River Supremo C.F.

Goles Goles

  • 151 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35 els aficionats de Supremo van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Eugenio Contero va anotar el 2 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Al minut 20 Marc-Rene Selecky va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Anicetu Marcos va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 253 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): En Anicetu Marcos va fer una estirada espectacular al minut 74, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Estanislao Zuazola.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 78 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Fiorindo Lamaresca després que el jugador de Supremo li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.