Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Xesol (1461239) - Los Darjanos C.F. (490022) » 336345489: T34/J8/VI

Liga 336345489 Información oficial sobre el partido 336345489 en Hattrick

03.09.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 8 / VI.59 (14377)

Bierzo cib Alineación oficial del equipo 'Bierzo cib' en el partido 3 - 1 River Supremo C.F. Alineación oficial del equipo 'River Supremo C.F.' en el partido
0 - 1 Jörg von Eichler und Auritz (12')
Ivan Trueta (30') 1 - 1
Javier Carbajo (43') 2 - 1
Jules Mertens (44') 3 - 1
Bierzo cib Alineación oficial del equipo 'Bierzo cib' en el partido 3 - 1 River Supremo C.F. Alineación oficial del equipo 'River Supremo C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bierzo cib Alineación oficial del equipo 'Bierzo cib' en el partido 2 - 2 River Supremo C.F. Alineación oficial del equipo 'River Supremo C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
47,8 % 25,4 % 26,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bierzo cib

Goles Goles

  • 111 Minuto 30 (Gol por el centro): Passat el minut 30 de joc, Ivan Trueta facilitava les coses al Bierzo amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 106 Minuto 43 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 43 minuts, Javier Carbajo va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 2 - 1.
  • 108 Minuto 44 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 44, en Javier Carbajo la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Jules Mertens que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Alberto Holguín Garralón va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Bierzo se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): El jugador local Johann Schachner per poc que no incrementa el marcador al minut 52. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Andrija Rudan va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69, Javier Carbajo gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Andrija Rudan va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 72 quan Alex Rosca de Bierzo gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 15 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Ivan Trueta probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.
  • 301 Minuto 38 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Alberto Holguín Garralón ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

River Supremo C.F.

Goles Goles

  • 172 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Jörg von Eichler und Auritz quedar desmarcat i marcar per a Supremo al minut 12. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 60 (Ocasión por el centro): En Estanislao Zuazola va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Jorge Morales.