Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

c.f. los desheredados (1335224) - ShoyOneShow (779699) » 336343385: T34/J13/VI

Liga 336343385 Información oficial sobre el partido 336343385 en Hattrick

08.10.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 13 / VI.39 (14357)

c.f. los desheredados Alineación oficial del equipo 'c.f. los desheredados' en el partido 1 - 4 Sarandonga Sport SS Alineación oficial del equipo 'Sarandonga Sport SS' en el partido
0 - 1 David Ladrera (10')
0 - 2 Kondrotas Sabakinas (38')
0 - 3 David Ladrera (48')
0 - 4 Yoel de Hinojosa (56')
Víctor Zarandona (60') 1 - 4
c.f. los desheredados Alineación oficial del equipo 'c.f. los desheredados' en el partido 1 - 4 Sarandonga Sport SS Alineación oficial del equipo 'Sarandonga Sport SS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
c.f. los desheredados Alineación oficial del equipo 'c.f. los desheredados' en el partido 6 - 1 Sarandonga Sport SS Alineación oficial del equipo 'Sarandonga Sport SS' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 5.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

c.f. los desheredados

Goles Goles

  • 103 Minuto 60 (Gol por la derecha): Els seguidors del desheredados van tornar a saltar d'alegria al minut 60. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Víctor Zarandona que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 26 minuts, en Gonzalo Meseguer no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 212 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): En Francesc Monje va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 34, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 203 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): desheredados va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Jesús Tobia va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Vladimir Atanasov va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gonzalo Meseguer es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 51, Jesús Tobia de desheredados va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Luis Calella de desheredados va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Sarandonga Sport SS

Goles Goles

  • 142 Minuto 10 (Gol de contra por la izquierda): David Ladrera va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 1 per a Sarandonga.
  • 182 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Al minut 38, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Kondrotas Sabakinas va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En David Ladrera, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 108 Minuto 56 (Gol evento especial imprevisible (general)): En David Ladrera encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Yoel de Hinojosa només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 8 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): David Ladrera va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Jesper Kolling aquest no va estar a l'altura.
  • 281 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Kondrotas Sabakinas va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Kondrotas Sabakinas de Sarandonga es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 52 (Lesión): Sarandonga es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Vasil Yordanov no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Jonny Pihlgren al camp.
  • 094 Minuto 69 (Tirita (médico)): Yoel de Hinojosa es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.