Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.LIONHEART (772921) - la perla de andalucia c.f. (994380) » 336339442: T34/J9/VI

Liga 336339442 Información oficial sobre el partido 336339442 en Hattrick

10.09.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 9 / VI.4 (14322)

F.C.LIONHEART Alineación oficial del equipo 'F.C.LIONHEART' en el partido 0 - 0 la perla de andalucia c.f. Alineación oficial del equipo 'la perla de andalucia c.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C.LIONHEART Alineación oficial del equipo 'F.C.LIONHEART' en el partido 0 - 1 la perla de andalucia c.f. Alineación oficial del equipo 'la perla de andalucia c.f.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,4 % 0,1 % 98,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.LIONHEART

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 38 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Vanja Sokić va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Julio Abadal. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 40 per blocar una centrada d'en Seppo Hirvikallio va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de F.C.LIONHEART.
  • 236 Minuto 44 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Vanja Sokić es va comportar com un juvenil al minut 44 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 222 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): En Pierluigi Floro Flores va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 240 Minuto 52 (Ocasión de contra de falta): F.C.LIONHEART van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 52 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Pierluigi Floro Flores no va ser gens encertat.

la perla de andalucia c.f.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Kim Grond va marcar al minut 60 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Flavio Zannirato de andalucia, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 76, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!