Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Messi & Robinho & Silva (1459311) - Picheleiro (311269) » 336325793: T34/J3/V

Liga 336325793 Información oficial sobre el partido 336325793 en Hattrick

30.07.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 3 / V.141 (5654)

Messi & Robinho & Silva Alineación oficial del equipo 'Messi & Robinho & Silva' en el partido 5 - 1 pipistrellus Alineación oficial del equipo 'pipistrellus' en el partido
Petar Vidučić (7') 1 - 0
1 - 1 Stefan Christiansson (9')
Reinhold Nöterich (11') 2 - 1
Niko Nymalm (31') 3 - 1
Niko Nymalm (43') 4 - 1
Petar Vidučić (64') 5 - 1
Messi & Robinho & Silva Alineación oficial del equipo 'Messi & Robinho & Silva' en el partido 5 - 1 pipistrellus Alineación oficial del equipo 'pipistrellus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Messi & Robinho & Silva Alineación oficial del equipo 'Messi & Robinho & Silva' en el partido 0 - 1 pipistrellus Alineación oficial del equipo 'pipistrellus' en el partido
Tiene una suerte increíble 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Messi & Robinho & Silva

Goles Goles

  • 119 Minuto 7 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Reinhold Nöterich el va rematar Petar Vidučić amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 0.
  • 142 Minuto 11 (Gol de contra por la izquierda): En Reinhold Nöterich va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 133 Minuto 31 (Gol por la derecha): Niko Nymalm va incrementar l'avantatge de MRS amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 142 Minuto 43 (Gol de contra por la izquierda): Niko Nymalm va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 4 - 1 per a MRS.
  • 132 Minuto 64 (Gol por la izquierda): MRS va augmentar la diferència quan Petar Vidučić no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de MRS, l'equip va recuperar la pilota al minut 36 i va contraatacar. En Flynn Lawrance va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 52 (Ocasión de contra por la derecha): Krzysztof Rup va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de MRS que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): En Antti Etelämäki va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Krzysztof Rup de MRS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

pipistrellus

Goles Goles

  • 163 Minuto 9 (Gol por la derecha): El jugador visitant Stefan Christiansson va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 9 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Egidius Volkerink que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 253 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): pipistrellus van seguir progressant per la banda dreta. Helmut Tremmel va tenir la seva oportunitat al minut 42, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 251 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Helmut Tremmel va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Marius Albu no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 252 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Al minut 51 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Juan Pablo Galarza la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de pipistrellus havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 253 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 72 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Stefan Christiansson amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.