Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

kamper club (437469) - Almeria City (1416884) » 336321647: T34/J12/V

Liga 336321647 Información oficial sobre el partido 336321647 en Hattrick

01.10.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 12 / V.102 (5615)

kamper club Alineación oficial del equipo 'kamper club' en el partido 0 - 2 Celtic Flyers FC Alineación oficial del equipo 'Celtic Flyers FC' en el partido
0 - 1 Alexis Lozachmeur (78')
0 - 2 Roland Rossen (80')
kamper club Alineación oficial del equipo 'kamper club' en el partido 0 - 2 Celtic Flyers FC Alineación oficial del equipo 'Celtic Flyers FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
kamper club Alineación oficial del equipo 'kamper club' en el partido 1 - 0 Celtic Flyers FC Alineación oficial del equipo 'Celtic Flyers FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kamper club

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de kamper, l'equip va recuperar la pilota al minut 9 i va contraatacar. En Sérgio Alvarenga va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Osorio Lugilde va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de kamper se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Elias Crone.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 26 (Lesión leve): En Fares Ameur ocupà el lloc d'en Sérgio Alvarenga al 26 minuts, dos minuts després que el jugador de kamper quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Celtic Flyers FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 78 (Gol de contra por la izquierda): Alexis Lozachmeur va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Flyers i marcant el 0 - 1.
  • 183 Minuto 80 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 80, Flyers va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Roland Rossen.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): En Mitchell Rietbroek va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 243 Minuto 30 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Flyers va anar a parar a la dreta de l'atac on en Mitchell Rietbroek, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 84 (Ocasión de contra por la izquierda): Flyers van sortir al contraatac al minut 84, però Nicolaj Therkildsen va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 33 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Faruk Aslaner, el jugador de Flyers va ser expulsat al minut 33.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Lamberto Cervo de Flyers es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones