Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gameteam (1457643) - Fanzara C.F. (995309) » 336317878: T34/J4/V

Liga 336317878 Información oficial sobre el partido 336317878 en Hattrick

06.08.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 4 / V.71 (5584)

Catalonya F.C. Alineación oficial del equipo 'Catalonya F.C.' en el partido 0 - 4 Fanzara C.F. Alineación oficial del equipo 'Fanzara C.F.' en el partido
0 - 1 Viorel Rosu (14')
0 - 2 Simon Salgues (22')
0 - 3 Antón Pateiro (48')
0 - 4 Eugenijus Siauraitis (74')
Catalonya F.C. Alineación oficial del equipo 'Catalonya F.C.' en el partido 0 - 4 Fanzara C.F. Alineación oficial del equipo 'Fanzara C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Catalonya F.C. Alineación oficial del equipo 'Catalonya F.C.' en el partido 2 - 0 Fanzara C.F. Alineación oficial del equipo 'Fanzara C.F.' en el partido
Tiene mala suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Catalonya F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 8 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Imre Vad va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Quirijn ten Cate, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 201 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Toralf Glückert no s'ho podia creure.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): En Marģerts Knolls de Catalonya va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Alan Ďuráč va prendre el seu rol al minut 81.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 80 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Luca Faccioli ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

Fanzara C.F.

Goles Goles

  • 142 Minuto 14 (Gol de contra por la izquierda): Viorel Rosu va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de FZR C.F i marcant el 0 - 1.
  • 185 Minuto 22 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del FZR C.F van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Simon Salgues va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 141 Minuto 48 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de FZR C.F van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 3 mitjançant en Antón Pateiro.
  • 141 Minuto 74 (Gol de contra por el centro): Eugenijus Siauraitis va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, FZR C.F, al minut 74. El marcador va canviar a 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de FZR C.F va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Magec Nicuesa, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Meindert Wijnstekers de FZR C.F es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 23 (Evento clima: lluvia, OK potente): Quek Cheng Kong no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.