Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Botitas C.F. (779343) - El que te gana (772211) » 336309285: T34/J1/IV

Liga 336309285 Información oficial sobre el partido 336309285 en Hattrick

16.07.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 1 / IV.53 (3476)

Botitas C.F. Alineación oficial del equipo 'Botitas C.F.' en el partido 1 - 1 El que te gana Alineación oficial del equipo 'El que te gana' en el partido
Bartelmi Bote (33') 1 - 0
1 - 1 Jaizkibel Bazterretxea (74')
Botitas C.F. Alineación oficial del equipo 'Botitas C.F.' en el partido 1 - 1 El que te gana Alineación oficial del equipo 'El que te gana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Botitas C.F. Alineación oficial del equipo 'Botitas C.F.' en el partido 2 - 0 El que te gana Alineación oficial del equipo 'El que te gana' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Botitas C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Bartelmi Bote de Botitas aconseguir un gol al minut 33 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Al minut 9 es va veure una gran oportunitat per a Botitas per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Mortadelo Quiñones, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Mortadelo Quiñones va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Botitas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Botitas va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 25 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Modesto Fernández Larrea ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67, Juan Saboya gairebé va marcar per a Botitas des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Al minut 73 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Santiago Urtiaga de Botitas va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 10 (Lesión leve): Aleix Canals de Botitas va abandonar el terreny de joc després de 10 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Santiago Martínez va entrar en el seu lloc.
  • 095 Minuto 24 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Danel Alzate va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Daniel Moreno.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 72 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Santiago Martínez probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

El que te gana

Goles Goles

  • 161 Minuto 74 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Jaizkibel Bazterretxea que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Al minut 16 de partit, Ijinio Fernández quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de gana va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Petter D. Magnusson, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 26 (Ocasión de contra por la izquierda): gana van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 26, però el xut de Wilhelm Cegliński des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 261 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 57 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Jaizkibel Bazterretxea va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 23, Jaizkibel Bazterretxea de gana va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 35 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Alfonso Abella va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.