Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Isiwin (441184) - F.C Peku Supeku (485925) » 336308134: T34/J8/IV

Liga 336308134 Información oficial sobre el partido 336308134 en Hattrick

03.09.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 8 / IV.50 (3473)

Isiwin Alineación oficial del equipo 'Isiwin' en el partido 1 - 2 Teis F.C. Alineación oficial del equipo 'Teis F.C.' en el partido
0 - 1 Noel Mar Díaz (2')
0 - 2 Gerard Agulló (10')
Anastasio Sánchez (63') 1 - 2
Isiwin Alineación oficial del equipo 'Isiwin' en el partido 1 - 2 Teis F.C. Alineación oficial del equipo 'Teis F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Isiwin Alineación oficial del equipo 'Isiwin' en el partido 1 - 2 Teis F.C. Alineación oficial del equipo 'Teis F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,0 % 9,5 % 67,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Isiwin

Goles Goles

  • 102 Minuto 63 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Isiwin van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Anastasio Sánchez en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 6 minuts, en Marcial Turillo no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 285 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en 唐 (Tang) 康雷 (Kanglei), que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 21, Jarno Mainil de Isiwin va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Teis F.C.

Goles Goles

  • 135 Minuto 2 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Noel Mar Díaz va demostrar la seva experiència quan al minut 2 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 0 - 1. És un murri!
  • 183 Minuto 10 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 10, Teis va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Gerard Agulló.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): En Martí Mallofré va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Noel Mar Díaz després de 37 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Bjørn Skjelbostad va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Noel Mar Díaz, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 64 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Teis va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Noel Mar Díaz. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Charalampos Rivios de Teis la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 22 (Lesión): Davis Barrett va sortir coix del terreny de joc, substituït per Haiko Suhrada. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.