Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Me borraron el equipo con mas 100M (310394) - Anisakis_team (1461688) » 336308031: T34/J10/IV

Liga 336308031 Información oficial sobre el partido 336308031 en Hattrick

17.09.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 10 / IV.48 (3471)

CCat Power Alineación oficial del equipo 'CCat Power' en el partido 2 - 1 Anisakis_team Alineación oficial del equipo 'Anisakis_team' en el partido
Jonathan Dinan (34') 1 - 0
Bajo Bogdanović (81') 2 - 0
2 - 1 Javier Ochotorena (86')
CCat Power Alineación oficial del equipo 'CCat Power' en el partido 2 - 1 Anisakis_team Alineación oficial del equipo 'Anisakis_team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CCat Power Alineación oficial del equipo 'CCat Power' en el partido 3 - 0 Anisakis_team Alineación oficial del equipo 'Anisakis_team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CCat Power

Goles Goles

  • 122 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Power va ser Jonathan Dinan.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): Power va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Bajo Bogdanović va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En Pedro Lampreia va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Power se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Alexandre Reis al minut 62 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Pedro Lampreia va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 218 Minuto 77 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Ramón Chaca va entorpir al marcador d'en Aziz Ruhsare per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Jakob Clever una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 83, però una magnífica aturada de Alexandre Reis va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 209 Minuto 84 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Manuel Valenzuela Mena, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Anisakis_team, però Aziz Ruhsare no va poder encertar el xut.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): En Bajo Bogdanović, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Aziz Ruhsare de Power va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Anisakis_team

Goles Goles

  • 141 Minuto 86 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Anisakis_team van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 1 mitjançant en Javier Ochotorena.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 15 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Anisakis_team va anar a parar a la dreta de l'atac on en Beltrán Cereixas, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 240 Minuto 63 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Anisakis_team van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 63 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Mikhail Erlikh, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 242 Minuto 89 (Ocasión de contra por la izquierda): El Anisakis_team va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 89, però en Javier Ochotorena va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Kaiet Zelaia de Anisakis_team es va guanyar la targeta groga merescudament.