Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Carrus F.C. (993979) - U.C.TARADELL (1421774) » 336305543: T34/J2/IV

Liga 336305543 Información oficial sobre el partido 336305543 en Hattrick

23.07.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 2 / IV.22 (3445)

Carrus F.C. Alineación oficial del equipo 'Carrus F.C.' en el partido 2 - 1 pin pin team Alineación oficial del equipo 'pin pin team' en el partido
William Avenel (4') 1 - 0
Quique Ozores (76') 2 - 0
2 - 1 Satur Gaynna (88')
Carrus F.C. Alineación oficial del equipo 'Carrus F.C.' en el partido 2 - 1 pin pin team Alineación oficial del equipo 'pin pin team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Carrus F.C. Alineación oficial del equipo 'Carrus F.C.' en el partido 5 - 1 pin pin team Alineación oficial del equipo 'pin pin team' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Carrus F.C.

Goles Goles

  • 119 Minuto 4 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): William Avenel va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 0 al minut 4.
  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Quique Ozores, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 3 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en David Sáez Marzo, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 233 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): En Eduardo Bagües es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 230 Minuto 32 (Ocasión de falta): En Damián Peña es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 230 Minuto 88 (Ocasión de falta): Al minut 88, Damián Peña gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Passaven 89 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Quique Ozores va rematar alt.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Franciszek Hanke va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): David Sáez Marzo de Carrus va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 35 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 35 de partit, quan un jugador de Carrus, en Marc MacComas, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 094 Minuto 87 (Tirita (médico)): Eduardo Bagües va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Carrus es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

pin pin team

Goles Goles

  • 151 Minuto 88 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 88 del partit, anotant el 2 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Satur Gaynna.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 25 (Ocasión de contra de falta): team van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 25 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Ismo Uusitalo no va ser gens encertat.
  • 261 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Zdeněk Husák va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de team, l'equip va recuperar la pilota al minut 89 i va contraatacar. En Zdeněk Husák va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rezaul Ibraheem.
  • 512 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Rezaul Ibraheem de team es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 86.