Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hell sign (1433900) - Athletic Club de Mirivilla (1417758) » 336303744: T34/J12/IV

Liga 336303744 Información oficial sobre el partido 336303744 en Hattrick

01.10.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 12 / IV.7 (3430)

s.d. fenomenos Alineación oficial del equipo 's.d. fenomenos' en el partido 4 - 2 Torrete FC Alineación oficial del equipo 'Torrete FC' en el partido
Rafael Martínez (4') 1 - 0
Vladimír Hruša (18') 2 - 0
Santiago Villatoro (19') 3 - 0
3 - 1 Eliseo Forti (50')
3 - 2 Eliseo Forti (86')
Berasko Azkona (87') 4 - 2
s.d. fenomenos Alineación oficial del equipo 's.d. fenomenos' en el partido 4 - 2 Torrete FC Alineación oficial del equipo 'Torrete FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
s.d. fenomenos Alineación oficial del equipo 's.d. fenomenos' en el partido 5 - 0 Torrete FC Alineación oficial del equipo 'Torrete FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

s.d. fenomenos

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Rafael Martínez, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del fenomenos se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 4.
  • 132 Minuto 18 (Gol por la izquierda): En Vladimír Hruša de fenomenos va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 131 Minuto 19 (Gol por el centro): Al minut 19 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Santiago Villatoro, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a fenomenos.
  • 132 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Al minut 87, fenomenos va aconseguir el 4 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Berasko Azkona, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 21 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 21 en Patrick Bledwoski ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Anders Palmhult el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 285 Minuto 23 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Torrete. La jugada d'estratègia del fenomenos per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Anders Palmhult va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): El jugador local Berasko Azkona per poc que no incrementa el marcador al minut 31. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Juanjo Joli va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): César Gojenola una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 64, però una magnífica aturada de Juanjo Joli va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Anders Palmhult va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Manuel Madrona de fenomenos es va emportar una amonestació al minut 17 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Patrick Bledwoski es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): Anders Palmhult de fenomenos va abandonar el terreny de joc després de 82 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Hal Williamson va entrar en el seu lloc.

Torrete FC

Goles Goles

  • 152 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Al minut 50, Torrete va reduir l'avantatge rival a 3 - 1, quan Eliseo Forti va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.
  • 139 Minuto 86 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Eliseo Forti va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Juan Manuel Madrona per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 3 - 2

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Norino Rollán va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 25, Juliusz Kargol de Torrete va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.