Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

apanai (772094) - Frontón de Fadón F.C. (1461222) » 336303377: T34/J5/IV

Liga 336303377 Información oficial sobre el partido 336303377 en Hattrick

13.08.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 5 / IV.1 (3424)

apanai Alineación oficial del equipo 'apanai' en el partido 1 - 1 Frontón de Fadón F.C. Alineación oficial del equipo 'Frontón de Fadón F.C.' en el partido
Alberto Villatoro (39') 1 - 0
1 - 1 Patrick Haghedooren (63')
apanai Alineación oficial del equipo 'apanai' en el partido 1 - 1 Frontón de Fadón F.C. Alineación oficial del equipo 'Frontón de Fadón F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
apanai Alineación oficial del equipo 'apanai' en el partido 2 - 0 Frontón de Fadón F.C. Alineación oficial del equipo 'Frontón de Fadón F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

apanai

Goles Goles

  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39 els aficionats van embogir quan en Alberto Villatoro va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de apanai.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): En Ferran Torrents va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): En Fabio Coutiño del apanai ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alberto Villatoro de apanai amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Frontón de Fadón F.C.

Goles Goles

  • 140 Minuto 63 (Gol de contra de falta): El contraatac de FDF va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Patrick Haghedooren va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 1 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 72 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de FDF, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Piercarlo Bilato va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 243 Minuto 83 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de FDF va anar a parar a la dreta de l'atac on en Andrey Franchak, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 38 (Tarjeta roja directa): Al minut 38 en Jordi Anglada va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 44 (Lesión): El jugador de FDF Oswald Catteeuw va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Andrey Franchak va entrar en el seu lloc.
  • 090 Minuto 75 (Tirita): Al minut 75 de partit, el jugador Andrey Franchak de FDF es va lesionar lleugerament però va poder continuar.