Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

WaflexTeam (312637) - FC BruJoS de Hospitalet (777292) » 336303309: T34/J2/III

Liga 336303309 Información oficial sobre el partido 336303309 en Hattrick

23.07.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 2 / III.16 (3423)

WaflexTeam Alineación oficial del equipo 'WaflexTeam' en el partido 2 - 2 FC BruJoS de Hospitalet Alineación oficial del equipo 'FC BruJoS de Hospitalet' en el partido
Miguel San Pelayo (27') 1 - 0
Ignasi Corominas (74') 2 - 0
2 - 1 Rostislav Pyzhov (81')
2 - 2 Rostislav Pyzhov (84')
WaflexTeam Alineación oficial del equipo 'WaflexTeam' en el partido 2 - 2 FC BruJoS de Hospitalet Alineación oficial del equipo 'FC BruJoS de Hospitalet' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
WaflexTeam Alineación oficial del equipo 'WaflexTeam' en el partido 1 - 1 FC BruJoS de Hospitalet Alineación oficial del equipo 'FC BruJoS de Hospitalet' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,9 % 35,7 % 35,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

WaflexTeam

Goles Goles

  • 135 Minuto 27 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Miguel San Pelayo va marcar el 1 - 0 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): WaflexTeam va augmentar la diferència quan Ignasi Corominas no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Miguel San Pelayo va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Jon Malvárez una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 78, però una magnífica aturada de Munney Savan va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jon Malvárez es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 72 (Tirita (médico)): Miguel San Pelayo va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de WaflexTeam es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

FC BruJoS de Hospitalet

Goles Goles

  • 151 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81 els aficionats de Hospitalet van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Rostislav Pyzhov va anotar el 2 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 185 Minuto 84 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Hospitalet van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Rostislav Pyzhov va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Rostislav Pyzhov va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Marcos Vázquez Torres, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 262 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Hospitalet va estar a punt d'empatar al 70 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Gonzalo Rodino que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 262 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73 Rostislav Pyzhov va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Marcos Vázquez Torres va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Jamot de Hospitalet es va emportar una amonestació al minut 68 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Victor Vangheli.