Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Alma Katximba (1431756) - Islas Feroces Revenge (493125) » 336303253: T34/J2/III

Liga 336303253 Información oficial sobre el partido 336303253 en Hattrick

23.07.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 2 / III.15 (3422)

Alma Katximba Alineación oficial del equipo 'Alma Katximba' en el partido 2 - 0 MiauVize Team III Alineación oficial del equipo 'MiauVize Team III' en el partido
Abdul Fernández Bautista (28') 1 - 0
Pedro García Castris (89') 2 - 0
Alma Katximba Alineación oficial del equipo 'Alma Katximba' en el partido 2 - 0 MiauVize Team III Alineación oficial del equipo 'MiauVize Team III' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Alma Katximba Alineación oficial del equipo 'Alma Katximba' en el partido 2 - 0 MiauVize Team III Alineación oficial del equipo 'MiauVize Team III' en el partido
Tiene un resultado normal 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alma Katximba

Goles Goles

  • 123 Minuto 28 (Gol por la derecha): Katximba s'avançava al marcador al minut 28, després d'un rebot que va caçar en Abdul Fernández Bautista per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 186 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Katximba va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Pedro García Castris rematés de volea a la xarxa. El 2 - 0 pujava al marcador al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 26 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Alfredo Ríos Gómez va rebre molts aplaudiments. Al minut 26 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Pedro García Castris una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 34, però una magnífica aturada de Mieczysław Wawrylakowski va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 237 Minuto 71 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Gonzalo Torres Guerra va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Daniel Hemetsberger va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 216 Minuto 87 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Daniel Hemetsberger va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Alfredo Ríos Gómez, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 78 (Tirita (médico)): Daniel Hemetsberger va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Katximba es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

MiauVize Team III

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 76 (Ocasión de contra de falta): Miau van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 76 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Maik Killian no va ser gens encertat.
  • 286 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 83 minuts, el Miau va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 77 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Ján Cabicar, el jugador de Miau va ser expulsat al minut 77.