Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

osete (1593984) - FC Show (49027) » 336301564: T34/J11/III

Liga 336301564 Información oficial sobre el partido 336301564 en Hattrick

24.09.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 11 / III.2 (3409)

osete Alineación oficial del equipo 'osete' en el partido 2 - 2 F.C. Vila Olimpica Alineación oficial del equipo 'F.C. Vila Olimpica' en el partido
Ignacio Lourenso Prieto (7') 1 - 0
1 - 1 Jofre Gorris (9')
David Porres (34') 2 - 1
2 - 2 Raúl Blasco (38')
osete Alineación oficial del equipo 'osete' en el partido 2 - 2 F.C. Vila Olimpica Alineación oficial del equipo 'F.C. Vila Olimpica' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
osete Alineación oficial del equipo 'osete' en el partido 4 - 0 F.C. Vila Olimpica Alineación oficial del equipo 'F.C. Vila Olimpica' en el partido
Tiene mala suerte 3.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

osete

Goles Goles

  • 142 Minuto 7 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Ignacio Lourenso Prieto de osete va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 122 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a David Porres de osete aconseguir un gol al minut 34 que posava per davant els locals: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Al minut 57 es va veure una gran oportunitat per a osete per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Sébastien Tanguy, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en David Porres va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 218 Minuto 68 (Ocasión evento especial córner peinado): Quirze Casals quasi marca en una jugada assajada de córner que Fabien Fremaux havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 285 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del osete van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Quirze Casals, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Marc Galdós de osete va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 81 (Tirita): Passats 81 minuts de joc, en Sergi Garcia de osete va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 61 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Alcide Zanaboni va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.

F.C. Vila Olimpica

Goles Goles

  • 185 Minuto 9 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Jofre Gorris, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 161 Minuto 38 (Gol por el centro): Als 38 minuts de partit, Raúl Blasco de Olimpica va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Enrique Valero Martínez de Olimpica amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.