Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Victu United FC (489394) - CarlesPeGu (1414557) » 336301449: T34/J11/II

Liga 336301449 Información oficial sobre el partido 336301449 en Hattrick

24.09.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 11 / II.4 (3407)

Cervezas Duff Alineación oficial del equipo 'Cervezas Duff' en el partido 2 - 2 Javas Team (.) (.) Alineación oficial del equipo 'Javas Team (.) (.)' en el partido
0 - 1 Fernando Ablitas (24')
Agustín Toso (34') 1 - 1
Julián Unda (72') 2 - 1
2 - 2 Ricart Zarpas (75')
Cervezas Duff Alineación oficial del equipo 'Cervezas Duff' en el partido 2 - 2 Javas Team (.) (.) Alineación oficial del equipo 'Javas Team (.) (.)' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cervezas Duff Alineación oficial del equipo 'Cervezas Duff' en el partido 2 - 1 Javas Team (.) (.) Alineación oficial del equipo 'Javas Team (.) (.)' en el partido
Tiene un resultado normal 2.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,1 % 3,2 % 17,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cervezas Duff

Goles Goles

  • 118 Minuto 34 (Gol evento especial córner peinado): Luís Carvalhos va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Cervezas, Agustín Toso, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.
  • 185 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Julián Unda, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Pablo Ariel Caputo del Cervezas ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Cervezas va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Luís Carvalhos en un 1 contra 1 amb el porter Carlos José Mongiardino, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 210 Minuto 29 (Ocasión de falta): En Fritz Kilsgaard tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 222 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Cervezas va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Fritz Kilsgaard va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Carlos José Mongiardino.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Carlos José Mongiardino al minut 73 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Nachum Keysi va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Yariv Gaist.

Javas Team (.) (.)

Goles Goles

  • 171 Minuto 24 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 24, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Fernando Ablitas es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 164 Minuto 75 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 75 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de Javas. Ricart Zarpas el va llançar amb força i precisió. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 2 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): César Doncel gairebé marca per a Javas al minut 2 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.