Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

tamargo c.f. (1364928) - eliseo (801122) » 336301352: T34/J14/II

Liga 336301352 Información oficial sobre el partido 336301352 en Hattrick

15.10.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 14 / II.2 (3405)

tamargo c.f. Alineación oficial del equipo 'tamargo c.f.' en el partido 3 - 2 Racing Rilenda Alineación oficial del equipo 'Racing Rilenda' en el partido
0 - 1 Niklas Iring (9')
Naud Geerling (15') 1 - 1
1 - 2 Niklas Iring (50')
Naud Geerling (76') 2 - 2
Pietro Paolo Argiolas (87') 3 - 2
tamargo c.f. Alineación oficial del equipo 'tamargo c.f.' en el partido 3 - 2 Racing Rilenda Alineación oficial del equipo 'Racing Rilenda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
tamargo c.f. Alineación oficial del equipo 'tamargo c.f.' en el partido 3 - 0 Racing Rilenda Alineación oficial del equipo 'Racing Rilenda' en el partido
Tiene un resultado normal 2.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tamargo c.f.

Goles Goles

  • 113 Minuto 15 (Gol por la derecha): Després de 15 minuts de partit, Naud Geerling igualava per tamargo en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 112 Minuto 76 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Naud Geerling va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 76.
  • 123 Minuto 87 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 87 gràcies a la jugada de Pietro Paolo Argiolas, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): tamargo va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jean-François Semeria va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Roc Clotet.
  • 221 Minuto 49 (Ocasión por el centro): En Raúl Ribeiro del tamargo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Avigdor Gotlib de tamargo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 29 (Lesión leve): Sonner Piña de tamargo va abandonar el terreny de joc després de 29 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Ari Palomaa va entrar en el seu lloc.

Racing Rilenda

Goles Goles

  • 171 Minuto 9 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Niklas Iring que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Rilenda.
  • 141 Minuto 50 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Rilenda van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 2 mitjançant en Niklas Iring.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): Manolo Vaz va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Rilenda que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 286 Minuto 84 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Rilenda, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Thor Sjursen va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 20, Xavér Krúdy de Rilenda va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 24 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Manolo Vaz se sentia fresc com una rosa.