Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

atletico linoleico (1367397) - pinturas torres (1601985) » 321062950: T33/J2/IX

Liga 321062950 Información oficial sobre el partido 321062950 en Hattrick

02.04.2011 15:45:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 2 / IX.1508 (177003)

atletico linoleico Alineación oficial del equipo 'atletico linoleico' en el partido 0 - 5 F.C. Tur Alineación oficial del equipo 'F.C. Tur' en el partido
0 - 1 Felix Leuthner (37')
0 - 2 Čaba Maťovka (68')
0 - 3 Joan Carles Torres (69')
0 - 4 Óscar Iruso (79')
0 - 5 Giuseppe Serafino (83')
atletico linoleico Alineación oficial del equipo 'atletico linoleico' en el partido 0 - 5 F.C. Tur Alineación oficial del equipo 'F.C. Tur' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
atletico linoleico Alineación oficial del equipo 'atletico linoleico' en el partido 2 - 1 F.C. Tur Alineación oficial del equipo 'F.C. Tur' en el partido
Tiene mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,2 % 1,3 % 13,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

atletico linoleico

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): linoleico per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 4, quan Sanid Kosović va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34 es va veure una gran oportunitat per a linoleico per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Karim Oukili, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del linoleico van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Manuel Gutarrate, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 211 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Eibert Lete va estar a punt de marcar al minut 64 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gerlof van der Zee de linoleico amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

F.C. Tur

Goles Goles

  • 171 Minuto 37 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 37, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Felix Leuthner es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 136 Minuto 68 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Thomas Balek s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Čaba Maťovka, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 0 - 2.
  • 183 Minuto 69 (Gol por la derecha): Joan Carles Torres va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Óscar Iruso va augmentar l'avantatge de F.C. a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Giuseppe Serafino, que va ser qui va marcar 0 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del F.C. sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Adrià Torres, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 35 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 218 Minuto 39 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Joan Carles Torres va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Earl Lucero rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Óscar Iruso de F.C. va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Raúl Huerta.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 76 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Earl Lucero. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.