Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El rayo emeritense (311415) - Gi3 InmoFutbol Club (988698) » 321045838: T33/J7/IX

Liga 321045838 Información oficial sobre el partido 321045838 en Hattrick

07.05.2011 15:45:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 7 / IX.1202 (176697)

torvis team Alineación oficial del equipo 'torvis team' en el partido 2 - 2 sapoconchos Alineación oficial del equipo 'sapoconchos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
torvis team Alineación oficial del equipo 'torvis team' en el partido 0 - 2 sapoconchos Alineación oficial del equipo 'sapoconchos' en el partido
Tiene suerte 0.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,5 % 0,1 % 96,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

torvis team

Goles Goles

  • 142 Minuto 11 (Gol de contra por la izquierda): En Stanislav Shenderovich va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 140 Minuto 49 (Gol de contra de falta): El porter de torvis va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Nachum Hollander va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): En Kare Hyykoski va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 285 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Patricio Tomé, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alfredo Cardaveras.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Xofre Baña de torvis es va emportar una amonestació al minut 75 per provocar un rival.

sapoconchos

Goles Goles

  • 153 Minuto 72 (Gol por la derecha): sapoconcho van aconseguir el 2 - 1 que retallava diferències al minut 72 quan Francisco Camón sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 163 Minuto 81 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 81. L'anotador per sapoconcho va ser Atılım Özlük, que així va deixar el marcador en 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): sapoconcho va estar a punt d'empatar al 19 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Francisco Camón que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 262 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Walter Schmiedel va fer una jugada per la banda esquerra, però José Guardado va aturar el seu xut.
  • 260 Minuto 77 (Ocasión de falta): El jugador visitant Walter Schmiedel va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 77 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.