Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aguas Verdes F.C. (989935) - Comepollilas FC (312263) » 320962442: T33/J5/VIII

Liga 320962442 Información oficial sobre el partido 320962442 en Hattrick

23.04.2011 15:15:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 5 / VIII.1761 (179304)

Aguas Verdes F.C. Alineación oficial del equipo 'Aguas Verdes F.C.' en el partido 3 - 1 xaca Alineación oficial del equipo 'xaca' en el partido
Ádám Tarlóssy (24') 1 - 0
Bedřich Sádovský (49') 2 - 0
2 - 1 Antonio Añón (51')
Jeisson Moronta (77') 3 - 1
Aguas Verdes F.C. Alineación oficial del equipo 'Aguas Verdes F.C.' en el partido 3 - 1 xaca Alineación oficial del equipo 'xaca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Aguas Verdes F.C. Alineación oficial del equipo 'Aguas Verdes F.C.' en el partido 3 - 0 xaca Alineación oficial del equipo 'xaca' en el partido
Tiene un resultado normal 2.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aguas Verdes F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): Al minut 24 els aficionats van embogir quan en Ádám Tarlóssy va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Verdes.
  • 130 Minuto 49 (Gol de falta): Al minut 49 en Bedřich Sádovský va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 2 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Al minut 77, Verdes va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Jeisson Moronta, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 7 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Jeffery Deleus va ser clau en la jugada d'atac de Verdes al minut 7, quan ell mateix va fer una passada brutal a Almog Levi, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Verdes va estar a punt de posar-se per davant al minut 14 però Jeisson Moronta va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Verdes va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Bedřich Sádovský va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Fausto Carrano.
  • 231 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Bedřich Sádovský. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 32 (Lesión leve): Després de 32 minuts jugats, Kazimír Chalupka es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Orionas Lechritis.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 71 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Jeffery Deleus va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.
  • 303 Minuto 82 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Guillermo Carneiro no li va importar gens ni mica.

xaca

Goles Goles

  • 143 Minuto 51 (Gol de contra por la derecha): Antonio Añón va marcar al minut 51 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): xaca va estar a punt d'empatar al 68 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Mikko Harjunen que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 236 Minuto 74 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Jeisson Moronta no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Benet Colomeda estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 261 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Mikko Harjunen quasi aconsegueix empatar per xaca al minut 76, però Heikki Salastie va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marcos Abruñedo de xaca es va emportar una amonestació al minut 24 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 31, Satur Querejazu de xaca va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 78 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Satur Querejazu es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.