Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

scuplos_team (1599234) - FC. LA MINA (314527) » 320909083: T33/J7/VIII

Liga 320909083 Información oficial sobre el partido 320909083 en Hattrick

07.05.2011 15:10:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 7 / VIII.808 (54609)

LINARES.C.F Alineación oficial del equipo 'LINARES.C.F' en el partido 5 - 4 The lyons Alineación oficial del equipo 'The lyons' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
LINARES.C.F Alineación oficial del equipo 'LINARES.C.F' en el partido 6 - 1 The lyons Alineación oficial del equipo 'The lyons' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,6 % 0,2 % 6,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LINARES.C.F

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): LINARES.C.F va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 12 Pietro Cargiolli va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Célsio Verdasca, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a LINARES.C.F.
  • 132 Minuto 37 (Gol por la izquierda): LINARES.C.F va augmentar la diferència quan Jenő Lampert no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del LINARES.C.F van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Pierpaolo Fazzari va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 4 - 2 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 60 (Gol por la izquierda): En Jenő Lampert de LINARES.C.F va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Constantin Pötenitz va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 230 Minuto 71 (Ocasión de falta): Al minut 71, Constantin Pötenitz gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En Jenő Lampert, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 237 Minuto 82 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Matic Arlič no va ser aprofitada per en Célsio Verdasca que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 230 Minuto 86 (Ocasión de falta): Constantin Pötenitz va sorprendre Juan Manuel Lacalle amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Javier Fernández Fuentes es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 29 (Lesión leve): Pietro Cargiolli de LINARES.C.F va abandonar el terreny de joc després de 29 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Javier Fernández Fuentes va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 88 (Lesión leve): En Yaroslav Mikhailichenko de LINARES.C.F va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Petru Vasilescu va prendre el seu rol al minut 88.

The lyons

Goles Goles

  • 151 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38 els aficionats de lyons van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Pablo Haro Esteban va anotar el 3 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 119 Minuto 39 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Adam Bellekens el va rematar Jorge Planelles amb un magnífic cop de cap que va suposar el 3 - 2.
  • 138 Minuto 58 (Gol evento especial extremo + rematador): Luis Dusay estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Adam Bellekens va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 4 - 3 al minut 58.
  • 151 Minuto 73 (Gol por el centro): Un mica després, Dominik Fröhlich de lyons va reduir fàcilment l'avantatge local a 5 - 4, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.