Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Universe (1592224) - Inter de Dragons (487898) » 320805355: T33/J4/VI

Liga 320805355 Información oficial sobre el partido 320805355 en Hattrick

16.04.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 4 / VI.1004 (15322)

FC Universe Alineación oficial del equipo 'FC Universe' en el partido 1 - 0 Inter de Dragons Alineación oficial del equipo 'Inter de Dragons' en el partido
Javi Eguizábal (63') 1 - 0
FC Universe Alineación oficial del equipo 'FC Universe' en el partido 1 - 0 Inter de Dragons Alineación oficial del equipo 'Inter de Dragons' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Universe Alineación oficial del equipo 'FC Universe' en el partido 2 - 1 Inter de Dragons Alineación oficial del equipo 'Inter de Dragons' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,7 % 0,2 % 5,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Universe

Goles Goles

  • 123 Minuto 63 (Gol por la derecha): El jugador Javi Eguizábal de Universe, després de 63 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Serafín Guevara va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 220 Minuto 19 (Ocasión de falta): En Romeo Pellicer es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Al minut 27 es va veure una gran oportunitat per a Universe per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jarek Kotowicz, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Universe va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Gennady Ilyash va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Henrique Horta e Costa.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Genís Palaudecoma va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Artemio Gervasoni.
  • 512 Minuto 25 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 25 de partit, Artemio Gervasoni de Universe va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.
  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juancho Zunzunegui de Universe va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 14 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Genís Palaudecoma, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.

Inter de Dragons

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 75 (Ocasión por el centro): En José Jesús Roldán Lozano al minut 75 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 26 (Lesión): El jugador de Dragons Mario Balestra va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Jesús Antonio Sáez va entrar en el seu lloc.
  • 090 Minuto 37 (Tirita): Al minut 37, Ilkka Nurminen de Dragons es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 48 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Jörgen Persson. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.