Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Valinor Knicks (774537) - Lo Gaiter del Baix (1430362) » 320793554: T33/J9/VI

Liga 320793554 Información oficial sobre el partido 320793554 en Hattrick

21.05.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 9 / VI.793 (15111)

Valinor Knicks Alineación oficial del equipo 'Valinor Knicks' en el partido 1 - 1 Vórtice definitivo de inflexión corpuscular Alineación oficial del equipo 'Vórtice definitivo de inflexión corpuscular' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Valinor Knicks Alineación oficial del equipo 'Valinor Knicks' en el partido 2 - 1 Vórtice definitivo de inflexión corpuscular Alineación oficial del equipo 'Vórtice definitivo de inflexión corpuscular' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,1 % 1,3 % 13,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valinor Knicks

Goles Goles

  • 121 Minuto 48 (Gol por el centro): Al minut 48 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Patxi Guendica ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Valinor es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Alejandro Grajo va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Valinor per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 11, quan Hubert Raba va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): El jugador local Bonifacio Mato per poc que no incrementa el marcador al minut 71. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Xavier Mirabet va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Roger Albà de Valinor es va emportar una amonestació al minut 77 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 9 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Miguel Helguera, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

Vórtice definitivo de inflexión corpuscular

Goles Goles

  • 161 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78 en Gabriel Ferrer va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del garum que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Andreas Lützow, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Torjus Johannessen ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 274 Minuto 37 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 37, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!
  • 263 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Azeari Aranzeta quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Haralampi Pigov de garum va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gabriel Ferrer de garum va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.