Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico Vaquilla FC (1418883) - Concanos (1599241) » 320744738: T33/J12/V

Liga 320744738 Información oficial sobre el partido 320744738 en Hattrick

11.06.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 12 / V.177 (5690)

Atletico Vaquilla FC Alineación oficial del equipo 'Atletico Vaquilla FC' en el partido 1 - 3 Concanos Alineación oficial del equipo 'Concanos' en el partido
0 - 1 José Tutor (28')
0 - 2 Jesús Aldasoro (54')
Helge Singh (77') 1 - 2
1 - 3 Salva Lanus García (85')
Atletico Vaquilla FC Alineación oficial del equipo 'Atletico Vaquilla FC' en el partido 1 - 3 Concanos Alineación oficial del equipo 'Concanos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atletico Vaquilla FC Alineación oficial del equipo 'Atletico Vaquilla FC' en el partido 2 - 0 Concanos Alineación oficial del equipo 'Concanos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Vaquilla FC

Goles Goles

  • 101 Minuto 77 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Helge Singh, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a Atletico.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Ng Ho Choi del Atletico ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 211 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38 el Atletico va posar setge sobre la defensa central visitant però en Bartłomiej Kasperkiewicz no va estar gens encertat.
  • 202 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Renato Ugrinić va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 68 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 201 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Anderson Gore va disposar d'una bona oportunitat al minut 71, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 211 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Renato Ugrinić va estar a punt de marcar al minut 79 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Atletico enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 18 (Lesión): Federico Bacigalupi va sortir coix del terreny de joc, substituït per Renato Ugrinić. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 094 Minuto 73 (Tirita (médico)): Leonel Gatinara Leñano va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Atletico estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Concanos

Goles Goles

  • 137 Minuto 28 (Gol evento especial extremo + rematador): Gerard Sirera va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 28 de joc. José Tutor es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 119 Minuto 54 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Concanos va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Jesús Aldasoro va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 2.
  • 143 Minuto 85 (Gol de contra por la derecha): El jugador Salva Lanus García de Concanos es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 3 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Concanos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jesús Aldasoro, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 15 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Concanos, l'equip va recuperar la pilota al minut 15 i va contraatacar. En José Tutor va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 80 (Ocasión de contra por la izquierda): Concanos van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 80, però el xut de Jesús Aldasoro des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Joaquín Ríos de Concanos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gerard Sirera de Concanos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 72 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Gerard Sirera de Concanos per doble groga al minut 72.