Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Castell de Cabres C.F (991521) - Esfinter de Milan (310627) » 320743985: T33/J2/V

Liga 320743985 Información oficial sobre el partido 320743985 en Hattrick

02.04.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 2 / V.164 (5677)

Castell de Cabres C.F Alineación oficial del equipo 'Castell de Cabres C.F' en el partido 1 - 0 Football Association Alineación oficial del equipo 'Football Association' en el partido
Juan Jesús Medel (66') 1 - 0
Castell de Cabres C.F Alineación oficial del equipo 'Castell de Cabres C.F' en el partido 1 - 0 Football Association Alineación oficial del equipo 'Football Association' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Castell de Cabres C.F Alineación oficial del equipo 'Castell de Cabres C.F' en el partido 1 - 1 Football Association Alineación oficial del equipo 'Football Association' en el partido
Tiene un resultado normal 1.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
51,1 % 22,5 % 26,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Castell de Cabres C.F

Goles Goles

  • 118 Minuto 66 (Gol evento especial córner peinado): Noa Coevoet va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Castell, Juan Jesús Medel, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Miguel Bueu va estar a punt d'avançar els locals al minut 6 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Castell per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 20, quan Roberto Cubillas va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 285 Minuto 64 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Lacade. La jugada d'estratègia del Castell per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Juan Jesús Medel va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 5 (Tirita): Al minut 5, Enrique Piñero de Castell es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Football Association

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Robert Buffery que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Mauro Domine va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Enrique Piñero, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Al minut 57, un refús desafortunat de Enrique Piñero, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Xuventino Lamas no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 262 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Javier Navarro Gil per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 77, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pedro Sevila de Lacade es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Luis Isasi de Lacade va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.