Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

matchball (492157) - Bilbo Dream Team (490234) » 320737004: T33/J9/V

Liga 320737004 Información oficial sobre el partido 320737004 en Hattrick

21.05.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 9 / V.39 (5552)

matchball Alineación oficial del equipo 'matchball' en el partido 4 - 1 C.F. Gavà Alineación oficial del equipo 'C.F. Gavà' en el partido
Julio Matute (11') 1 - 0
Suck-Chin Park (25') 2 - 0
2 - 1 Luis Gerardo Pedraza (28')
Fernando Henales (32') 3 - 1
Karim El-Faisal (75') 4 - 1
matchball Alineación oficial del equipo 'matchball' en el partido 4 - 1 C.F. Gavà Alineación oficial del equipo 'C.F. Gavà' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
matchball Alineación oficial del equipo 'matchball' en el partido 5 - 1 C.F. Gavà Alineación oficial del equipo 'C.F. Gavà' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

matchball

Goles Goles

  • 122 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Julio Matute de matchball aconseguir un gol al minut 11 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 132 Minuto 25 (Gol por la izquierda): En Suck-Chin Park va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Fernando Henales va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Gava. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Karim El-Faisal la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del matchball es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 1 arribava al minut 75.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Stefano Tugnoli una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 57, però una magnífica aturada de Yordan Baltadzhiev va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): En Stefano Tugnoli, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 219 Minuto 66 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Julio Matute va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Fernando Henales, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): En Benjamin Pihl, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Andrei Bãdoiu de matchball va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Teemu Tiuri.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Julio Matute de matchball amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 17 (Tirita): Era el minut 17 quan després d'una dura entrada, el jugador Teemu Tiuri de matchball s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 091 Minuto 36 (Lesión leve): matchball va fer una substitució al minut 36. Janne Määttä va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Benjamin Pihl.

C.F. Gavà

Goles Goles

  • 152 Minuto 28 (Gol por la izquierda): El 2 - 1 el va apuntar al seu compte particular Luis Gerardo Pedraza de Gava després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Alessandro Maiorano quasi redueix la diferència al marcador al minut 36, però una gran estirada d'en Rodger Jones va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Luis Gerardo Pedraza de Gava es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Manuel Rodríguez Majo de Gava la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 27 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Giuseppe Caldiero ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.