Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

JuanpeBetis (1597301) - FC BruJoS de Hospitalet (777292) » 320733952: T33/J4/IV

Liga 320733952 Información oficial sobre el partido 320733952 en Hattrick

16.04.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 4 / IV.49 (3472)

JuanpeBetis Alineación oficial del equipo 'JuanpeBetis' en el partido 3 - 0 FC BruJoS de Hospitalet Alineación oficial del equipo 'FC BruJoS de Hospitalet' en el partido
José Luis Torrealba (12') 1 - 0
José Luis Torrealba (30') 2 - 0
Gerard Gaytán (89') 3 - 0
JuanpeBetis Alineación oficial del equipo 'JuanpeBetis' en el partido 3 - 0 FC BruJoS de Hospitalet Alineación oficial del equipo 'FC BruJoS de Hospitalet' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
JuanpeBetis Alineación oficial del equipo 'JuanpeBetis' en el partido 1 - 2 FC BruJoS de Hospitalet Alineación oficial del equipo 'FC BruJoS de Hospitalet' en el partido
Tiene suerte 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,1 % 36,2 % 34,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

JuanpeBetis

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): Al minut 12 els aficionats van embogir quan en José Luis Torrealba va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de JuanpeBetis.
  • 132 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Al minut 30, JuanpeBetis va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de José Luis Torrealba, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): En Gerard Gaytán va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 80 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip JuanpeBetis Gerard Gaytán quasi marca al minut 80 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Valentin Beloborodko l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 32 (Tirita): Al minut 32, Gerard Gaytán de JuanpeBetis es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 090 Minuto 74 (Tirita): Passats 74 minuts de joc, en José Luis Torrealba de JuanpeBetis va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 090 Minuto 89 (Tirita): Al minut 89 de partit, el jugador Gerard Gaytán de JuanpeBetis es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 095 Minuto 89 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Julien Launay va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Robert Moś.

FC BruJoS de Hospitalet

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Alberto Márquez va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 11, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Julien Launay va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 253 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 40 en Fernán Medina Carvajal va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Julien Launay va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 251 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Rostislav Pyzhov va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Julien Launay no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Casimiro Pardo García de Hospitalet va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 89 (Tarjeta roja directa): Al minut 89 en François Lemesle va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.