Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Farolillo (122350) - Bahia F.S. (438117) » 320731230: T33/J9/III

Liga 320731230 Información oficial sobre el partido 320731230 en Hattrick

21.05.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 9 / III.16 (3423)

El Farolillo Alineación oficial del equipo 'El Farolillo' en el partido 3 - 1 Bahia F.S. Alineación oficial del equipo 'Bahia F.S.' en el partido
0 - 1 Thilo Hees (7')
Gert Gröönstrand (14') 1 - 1
Manuel Urzáiz (57') 2 - 1
Manuel Urzáiz (78') 3 - 1
El Farolillo Alineación oficial del equipo 'El Farolillo' en el partido 3 - 1 Bahia F.S. Alineación oficial del equipo 'Bahia F.S.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
El Farolillo Alineación oficial del equipo 'El Farolillo' en el partido 2 - 0 Bahia F.S. Alineación oficial del equipo 'Bahia F.S.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,3 % 0,1 % 2,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Farolillo

Goles Goles

  • 109 Minuto 7 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Zigmārs Grava es va complicar la vida al minut 7 intentant esquivar Thilo Hees en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del Bahia, va robar-li la pilota i va marcar el 0 - 1 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"
  • 113 Minuto 14 (Gol por la derecha): Després de 14 minuts de partit, Gert Gröönstrand igualava per Farolillo en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 119 Minuto 57 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Liviu Popescu va treure un córner llarg cap al segon pal que en Manuel Urzáiz, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 1.
  • 108 Minuto 78 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 78, en Teis Lindenskov la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Manuel Urzáiz que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Zigmārs Grava va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Farolillo se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): En Daniel Barragán es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 23 (Tarjeta roja directa): Al minut 23, Marco Vertua de Farolillo va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Teis Lindenskov de Farolillo es va emportar una amonestació al minut 80 per provocar un rival.

Bahia F.S.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Bahia que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Thilo Hees, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Bahia va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Georg Ludwiger, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 17 (Lesión leve): Iker Liñán Rubio de Bahia va abandonar el terreny de joc després de 17 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Isidro Viñal va entrar en el seu lloc.