Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Uraño Feliz (312440) - BeeTeam C.F. (491690) » 320731155: T33/J4/III

Liga 320731155 Información oficial sobre el partido 320731155 en Hattrick

16.04.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 4 / III.15 (3422)

El Uraño Feliz Alineación oficial del equipo 'El Uraño Feliz' en el partido 2 - 1 BeeTeam C.F. Alineación oficial del equipo 'BeeTeam C.F.' en el partido
0 - 1 Gaizka Yagüe (11')
Amancio Las Heras Pérez (24') 1 - 1
Álvaro Amieiro (81') 2 - 1
El Uraño Feliz Alineación oficial del equipo 'El Uraño Feliz' en el partido 2 - 1 BeeTeam C.F. Alineación oficial del equipo 'BeeTeam C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
El Uraño Feliz Alineación oficial del equipo 'El Uraño Feliz' en el partido 3 - 1 BeeTeam C.F. Alineación oficial del equipo 'BeeTeam C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,2 % 0,1 % 2,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Uraño Feliz

Goles Goles

  • 113 Minuto 24 (Gol por la derecha): Els jugadors del Uraño amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 24, deixant Amancio Las Heras Pérez en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 124 Minuto 81 (Gol de penalti): Corria el minut 81, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Uraño s'avançava en el marcador després que en Álvaro Amieiro xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Uraño va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Hilbrand Paap va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Cristofer Vidal.
  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Uraño va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Amancio Las Heras Pérez, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 222 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Uraño va estar a punt de posar-se per davant al minut 66 però Hilbrand Paap va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Amancio Las Heras Pérez va estar a punt d'avançar els locals al minut 75 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

BeeTeam C.F.

Goles Goles

  • 119 Minuto 11 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Pedro Maqueda sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Gaizka Yagüe que, efectivament, va fer pujar el 0 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Al minut 25, un refús desafortunat de Arranz, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Àlex Nadal no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Roi Canal de Beeteam va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 78 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Jonathan Bustamante, jugador de Beeteam, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 78. Ulf Aspenlind, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): Pedro Maqueda de Beeteam va abandonar el terreny de joc després de 82 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Piet Corsmit va entrar en el seu lloc.