Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Spartak de Santiago (487879) - Athletic Club de Mirivilla (1417758) » 320731119: T33/J9/III

Liga 320731119 Información oficial sobre el partido 320731119 en Hattrick

21.05.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 9 / III.14 (3421)

Spartak de Santiago Alineación oficial del equipo 'Spartak de Santiago' en el partido 2 - 1 Torrete FC Alineación oficial del equipo 'Torrete FC' en el partido
Karl D. Andersson (9') 1 - 0
1 - 1 Tanju Bozoba (56')
Leonardo Javier Cutro (62') 2 - 1
Spartak de Santiago Alineación oficial del equipo 'Spartak de Santiago' en el partido 2 - 1 Torrete FC Alineación oficial del equipo 'Torrete FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Spartak de Santiago Alineación oficial del equipo 'Spartak de Santiago' en el partido 2 - 0 Torrete FC Alineación oficial del equipo 'Torrete FC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Spartak de Santiago

Goles Goles

  • 123 Minuto 9 (Gol por la derecha): Passats 9 minuts, Karl D. Andersson, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Santiago es posava per davant!
  • 124 Minuto 62 (Gol de penalti): Santiago va posar-se per davant 2 - 1 al minut 62, quan Leonardo Javier Cutro va llançar una pena màxima perfectament.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 15 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Santiago van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Dănuţ Gheorghe, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 231 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Eppu Roppola va estar a punt de sentenciar el partit al minut 19, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37, Gatis Straume gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Luis Valera Murcia va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Abdullah Kaleel Bin-Hamdan va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gandara Ruiz Merino de Santiago la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): Eppu Roppola de Santiago va abandonar el terreny de joc després de 83 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Kari Paasivirta va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 5 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Eppu Roppola probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.
  • 305 Minuto 38 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Karl D. Andersson, en lloc de córrer, relliscava.

Torrete FC

Goles Goles

  • 137 Minuto 56 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 56 una excel·lent centrada de Marc Fabró va arribar a Tanju Bozoba, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Torrete va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Piper Desteriz va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Torrete va anar a parar a la dreta de l'atac on en Piper Desteriz, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 85 (Ocasión de contra por la derecha): Torrete van sortir al contraatac amb encert al minut 85, però Piper Desteriz no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 261 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Torrete va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Tanju Bozoba es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marc Fabró de Torrete va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.