Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

brais fc (492510) - Ents C.F. (1332666) » 320731102: T33/J5/III

Liga 320731102 Información oficial sobre el partido 320731102 en Hattrick

23.04.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 5 / III.14 (3421)

mateuinhos Alineación oficial del equipo 'mateuinhos' en el partido 0 - 2 Ents C.F. Alineación oficial del equipo 'Ents C.F.' en el partido
0 - 1 Fernando Gascón (9')
0 - 2 Anders Ed (63')
mateuinhos Alineación oficial del equipo 'mateuinhos' en el partido 0 - 2 Ents C.F. Alineación oficial del equipo 'Ents C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
mateuinhos Alineación oficial del equipo 'mateuinhos' en el partido 2 - 0 Ents C.F. Alineación oficial del equipo 'Ents C.F.' en el partido
Tiene mala suerte 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mateuinhos

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Rodrigo Ubaldez hauria d'haver estat gol al minut 25 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 200 Minuto 66 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 66 amb una falta ben llançada per en Seran Pelliser, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.
  • 202 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Passaven 77 minuts quan Seran Pelliser des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Asher Shemesh.
  • 514 Minuto 35 (Tarjeta roja directa): Al minut 35 en Hélder Alves va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 70 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Albert Casamitjana se sentia fresc com una rosa.

Ents C.F.

Goles Goles

  • 142 Minuto 9 (Gol de contra por la izquierda): Fernando Gascón va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Ents c.f. i marcant el 0 - 1.
  • 119 Minuto 63 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Anders Ed va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 2 al minut 63.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): Ents c.f. van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 34, però Óscar Reyes va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 282 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37 Gilliam Fostier va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Rubén Fresneda, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 243 Minuto 48 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Ents c.f. sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Rogelio Millán, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 48 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 215 Minuto 61 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Óscar Reyes va intentar anar-se'n per velocitat al minut 61 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): En Óscar Reyes va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 282 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, David Díaz es va quedar sol davant del porter, al minut 80. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Lesiones Lesiones