Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

tamargo c.f. (1364928) - c.p Martorell (307832) » 320730858: T33/J2/III

Liga 320730858 Información oficial sobre el partido 320730858 en Hattrick

02.04.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 2 / III.9 (3416)

tamargo c.f. Alineación oficial del equipo 'tamargo c.f.' en el partido 2 - 2 Els Ventilats Alineación oficial del equipo 'Els Ventilats' en el partido
0 - 1 Santiago Iniesto (8')
0 - 2 Jean-Luc Angerer (18')
Raúl Ribeiro (50') 1 - 2
Naud Geerling (78') 2 - 2
tamargo c.f. Alineación oficial del equipo 'tamargo c.f.' en el partido 2 - 2 Els Ventilats Alineación oficial del equipo 'Els Ventilats' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
tamargo c.f. Alineación oficial del equipo 'tamargo c.f.' en el partido 2 - 0 Els Ventilats Alineación oficial del equipo 'Els Ventilats' en el partido
Tiene un resultado normal 2.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tamargo c.f.

Goles Goles

  • 137 Minuto 50 (Gol evento especial extremo + rematador): Niels Christian Nørbjerg va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 50 de joc. Raúl Ribeiro es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 2. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 113 Minuto 78 (Gol por la derecha): Després de 78 minuts de partit, Naud Geerling igualava per tamargo en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): tamargo va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Raúl Ribeiro va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Miguel Calero.
  • 285 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de tamargo a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en 赖 (Lai) 贤寒 (Xianhan) va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 201 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Al minut 42, Per Hætta va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 212 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Per Hætta va estar a punt d'empatar per a tamargo quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Miguel Calero va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Avigdor Gotlib de tamargo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 80 (Lesión (no subst.)): Al minut 80, João Évora va haver de deixar el terreny de joc lesionat. tamargo no tenia cap substitut disponible i van haver de jugar des de llavors amb un home menys.
  • Minuto 80 (Jugador de campo como portero): Com que no hi havia ningú a la porteria, Avigdor Gotlib va haver de d'abandonar la seva posició i posar-se sota els pals.

Els Ventilats

Goles Goles

  • 142 Minuto 8 (Gol de contra por la izquierda): Santiago Iniesto va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Ventilats i marcant el 0 - 1.
  • 182 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Jean-Luc Angerer va aprofitar un error defensiu al minut 18, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Ventilats.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Ventilats va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Santiago Iniesto, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Ventilats, l'equip va recuperar la pilota al minut 73 i va contraatacar. En Santiago Iniesto va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.