Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

frintini's team (122891) - Nasiopas CF (437186) » 320730827: T33/J7/III

Liga 320730827 Información oficial sobre el partido 320730827 en Hattrick

07.05.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 7 / III.9 (3416)

frintini's team Alineación oficial del equipo 'frintini's team' en el partido 4 - 5 Aves Turutas Alineación oficial del equipo 'Aves Turutas' en el partido
Juan Castro-Pinos (2') 1 - 0
1 - 1 Corné Huibregtse (4')
Héctor Prieto (37') 2 - 1
2 - 2 Eneko Faria (38')
2 - 3 Pere Mompel (61')
Juan Castro-Pinos (77') 3 - 3
3 - 4 Franklin van Adelsberg (82')
3 - 5 Rogier Kokmeijer (85')
José Omar Villalba (86') 4 - 5
frintini's team Alineación oficial del equipo 'frintini's team' en el partido 4 - 5 Aves Turutas Alineación oficial del equipo 'Aves Turutas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
frintini's team Alineación oficial del equipo 'frintini's team' en el partido 3 - 4 Aves Turutas Alineación oficial del equipo 'Aves Turutas' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,8 % 24,8 % 48,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

frintini's team

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Passats 2 minuts, Juan Castro-Pinos, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. frintinis es posava per davant!
  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): frintinis va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 37 Héctor Prieto va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 111 Minuto 77 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Juan Castro-Pinos va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. frintinis empatava el partit, 3 a 3, al minut 77.
  • 101 Minuto 86 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en José Omar Villalba trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 4 - 5 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 3 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Wilbert Benson es va comportar com un juvenil al minut 3 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): frintinis va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar José Omar Villalba en un 1 contra 1 amb el porter Nofre Serra, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 285 Minuto 47 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Turutas. La jugada d'estratègia del frintinis per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en José Omar Villalba va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 83 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Héctor Prieto després que el jugador de frintinis li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 70 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 70 de partit, quan un jugador de frintinis, en Basarab-Nică Bădiţă, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Aves Turutas

Goles Goles

  • 163 Minuto 4 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 4. L'anotador per Turutas va ser Corné Huibregtse, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 161 Minuto 38 (Gol por el centro): Als 38 minuts de partit, Eneko Faria de Turutas va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 171 Minuto 61 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Pere Mompel que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a Turutas.
  • 171 Minuto 82 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 82, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Franklin van Adelsberg es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 3 - 4.
  • 184 Minuto 85 (Gol de penalti): Al minut 85 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Turutas, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Rogier Kokmeijer va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 3 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Ivo Cordeiro va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 24, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Eitan Melamed va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pere Mompel de Turutas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.