Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nasiopas CF (437186) - tamargo c.f. (1364928) » 320730824: T33/J5/III

Liga 320730824 Información oficial sobre el partido 320730824 en Hattrick

23.04.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 5 / III.9 (3416)

Aves Turutas Alineación oficial del equipo 'Aves Turutas' en el partido 4 - 2 tamargo c.f. Alineación oficial del equipo 'tamargo c.f.' en el partido
0 - 1 Naud Geerling (3')
Ramón Mejías Valle (25') 1 - 1
Ramón Mejías Valle (38') 2 - 1
Franklin van Adelsberg (58') 3 - 1
3 - 2 Naud Geerling (67')
Rogier Kokmeijer (85') 4 - 2
Aves Turutas Alineación oficial del equipo 'Aves Turutas' en el partido 4 - 2 tamargo c.f. Alineación oficial del equipo 'tamargo c.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Aves Turutas Alineación oficial del equipo 'Aves Turutas' en el partido 3 - 0 tamargo c.f. Alineación oficial del equipo 'tamargo c.f.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aves Turutas

Goles Goles

  • 111 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25, Ramón Mejías Valle va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 123 Minuto 38 (Gol por la derecha): Turutas s'avançava al marcador al minut 38, després d'un rebot que va caçar en Ramón Mejías Valle per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 58 (Gol por la derecha): Turutas va aconseguir el 3 - 1 quan Franklin van Adelsberg va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Turutas va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Rogier Kokmeijer progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Turutas enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Manuel Cruzat una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 40, però una magnífica aturada de João Évora va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43, Pius Piller gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però João Évora va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Pius Piller. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 34 (Tarjeta roja directa): Al minut 34 en Pere Mompel va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 71 (Lesión leve): Jaime Salerno de Turutas va abandonar el terreny de joc després de 71 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Ivo Cordeiro va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): En Corné Huibregtse ocupà el lloc d'en Luis Novoa al 81 minuts, dos minuts després que el jugador de Turutas quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 76 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Ivo Cordeiro va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.

tamargo c.f.

Goles Goles

  • 138 Minuto 3 (Gol evento especial extremo + rematador): Niels Christian Nørbjerg estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Naud Geerling va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 1 al minut 3.
  • 143 Minuto 67 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de tamargo va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Naud Geerling, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de tamargo va anar a parar a la dreta de l'atac on en Niels Christian Nørbjerg, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 24 (Evento clima: sol, OK técnico): Niels Christian Nørbjerg semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.