Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Merkava (436214) - El Cabo (492922) » 320730781: T33/J9/III

Liga 320730781 Información oficial sobre el partido 320730781 en Hattrick

21.05.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 9 / III.8 (3415)

Merkava Alineación oficial del equipo 'Merkava' en el partido 0 - 1 El Cabo Alineación oficial del equipo 'El Cabo' en el partido
0 - 1 Santiago Mármol (72')
Merkava Alineación oficial del equipo 'Merkava' en el partido 0 - 1 El Cabo Alineación oficial del equipo 'El Cabo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Merkava Alineación oficial del equipo 'Merkava' en el partido 2 - 0 El Cabo Alineación oficial del equipo 'El Cabo' en el partido
Tiene mala suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Merkava

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Vado Ameneiro va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Merkava se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Merkava va estar a punt de posar-se per davant al minut 34 però Adalbert Campmany va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 235 Minuto 40 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Segismundo Alcuña va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Hernán Collel! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Javier Romeu va estar a punt d'avançar els locals al minut 43 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 220 Minuto 54 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 54 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En José Pérez va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 63 (Lesión leve): En Ferrán Palacio Ortiz ocupà el lloc d'en Rafael Castaneo al 63 minuts, dos minuts després que el jugador de Merkava quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

El Cabo

Goles Goles

  • 140 Minuto 72 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Cabo va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Santiago Mármol aconseguint el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Cabo sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Miguel Albella, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 44 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 29 (Lesión leve): Després de 29 minuts jugats, David Prittwitz es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Álvaro Germán Baños.
  • 090 Minuto 44 (Tirita): Al minut 44, Santiago Mármol de Cabo es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.