Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PatimTeam (314902) - lado oscuro (489707) » 320730661: T33/J5/III

Liga 320730661 Información oficial sobre el partido 320730661 en Hattrick

23.04.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 5 / III.6 (3413)

PatimTeam Alineación oficial del equipo 'PatimTeam' en el partido 2 - 1 lado oscuro Alineación oficial del equipo 'lado oscuro' en el partido
Xander van Leer (24') 1 - 0
1 - 1 Philibert Pemwieser (72')
Roger Vlasblom (78') 2 - 1
PatimTeam Alineación oficial del equipo 'PatimTeam' en el partido 2 - 1 lado oscuro Alineación oficial del equipo 'lado oscuro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PatimTeam Alineación oficial del equipo 'PatimTeam' en el partido 2 - 0 lado oscuro Alineación oficial del equipo 'lado oscuro' en el partido
Tiene un resultado normal 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PatimTeam

Goles Goles

  • 185 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 24 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de PatimTeam. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Xander van Leer xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 122 Minuto 78 (Gol por la izquierda): PatimTeam prenia la batuta de l'encontre al minut 78, quan en Roger Vlasblom va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35, Antti Muurila gairebé va marcar per a PatimTeam des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 234 Minuto 39 (Ocasión de penalti): Al minut 39 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Antti Muurila, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 64 quan Antti Muurila de PatimTeam gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): En Gustaf Plöderl, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Albert Harrer al minut 88 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Niels Sandager va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89, Niels Sandager gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Albert Harrer va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): PatimTeam va fer una substitució al minut 38. Jouko Rantakokko va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Nello Pizzotti.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 56 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Pablo Murciano no li va importar gens ni mica.

lado oscuro

Goles Goles

  • 143 Minuto 72 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de oscuro eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 72, Philibert Pemwieser va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 2 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Raymond Fields que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): En Witold Dziedzic va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): El oscuro va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 36, però en Juuso Björklund va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 263 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Levent Durali va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 32 (Lesión leve): Després de 32 minuts jugats, Raymond Fields es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Ferdynand Ferek.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 84 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Philibert Pemwieser que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.