Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Nihilistas (435287) - estrostes f. c. (796173) » 320730484: T33/J4/III

Liga 320730484 Información oficial sobre el partido 320730484 en Hattrick

16.04.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 4 / III.3 (3410)

galicopy F.C. Alineación oficial del equipo 'galicopy F.C.' en el partido 2 - 0 estrostes f. c. Alineación oficial del equipo 'estrostes f. c.' en el partido
Moisés Urraza (11') 1 - 0
José Lloria (66') 2 - 0
galicopy F.C. Alineación oficial del equipo 'galicopy F.C.' en el partido 2 - 0 estrostes f. c. Alineación oficial del equipo 'estrostes f. c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
galicopy F.C. Alineación oficial del equipo 'galicopy F.C.' en el partido 2 - 1 estrostes f. c. Alineación oficial del equipo 'estrostes f. c.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,1 % 7,2 % 21,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

galicopy F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 11 (Gol por la derecha): Passats 11 minuts, Moisés Urraza, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Galicopy es posava per davant!
  • 130 Minuto 66 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en José Lloria va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 66 el resultat passava a ser de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en José Lloria. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): El Galicopy ho intentava per la dreta per mitjà de Diego Pardo García, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Moisés Urraza de Galicopy la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 50 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Antonio Castedo va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

estrostes f. c.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Al minut 12 Andreu Esparraguera va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Francisco Buixaderas va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 261 Minuto 27 (Ocasión por el centro): estrostes va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Coen Evrard es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 19 (Lesión): Nils Schäffer va sortir coix del terreny de joc, substituït per Aníbal López. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 2 (Evento clima: lluvia, OK potente): Coen Evrard no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.
  • 301 Minuto 83 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Andy Ó Beoláin, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.