Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hackerin F.C. (120472) - Mortimer's FC (490350) » 320730263: T33/J6/II

Liga 320730263 Información oficial sobre el partido 320730263 en Hattrick

30.04.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 6 / II.3 (3406)

Hackerin F.C. Alineación oficial del equipo 'Hackerin F.C.' en el partido 4 - 0 Mortimer's FC Alineación oficial del equipo 'Mortimer's FC' en el partido
Harm Jan Verberne (5') 1 - 0
Francesc Borrell (13') 2 - 0
Gad Ben-Yossef (15') 3 - 0
Rodion Butea (52') 4 - 0
Hackerin F.C. Alineación oficial del equipo 'Hackerin F.C.' en el partido 4 - 0 Mortimer's FC Alineación oficial del equipo 'Mortimer's FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Hackerin F.C. Alineación oficial del equipo 'Hackerin F.C.' en el partido 2 - 0 Mortimer's FC Alineación oficial del equipo 'Mortimer's FC' en el partido
Tiene suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hackerin F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): Harm Jan Verberne va donar a Hackerin un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 185 Minuto 13 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Francesc Borrell, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 133 Minuto 15 (Gol por la derecha): Amb 15 minuts jugats, en Gad Ben-Yossef va augmentar l'avantatge de Hackerin a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 134 Minuto 52 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Hackerin al minut 52, que va llançar ajustat al pal en Rodion Butea. 4 - 0 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet José Refugio Illescas va estar a punt de sentenciar el partit al minut 68, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): El Hackerin ho intentava per la dreta per mitjà de Jordi Freixes, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 230 Minuto 87 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 87 podia haver acabat en gol, però Víctor Miró va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 18 (Tirita): Al minut 18, José Refugio Illescas de Hackerin es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 095 Minuto 32 (Lesión): Francesc Borrell no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Luis Quintero.
  • 095 Minuto 79 (Lesión): El jugador de Hackerin Gianluca Carlo Spompato va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. José Javier Ducci va entrar en el seu lloc.
  • 090 Minuto 85 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 85 de partit, quan un jugador de Hackerin, en Harm Jan Verberne, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Mortimer's FC

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 69 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Mortimers van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 69 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Joaquín Escolano, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 242 Minuto 88 (Ocasión de contra por la izquierda): Mortimers van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 88, però el xut de Tjalle Venhuizen des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Américo Ibarburen de Mortimers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jesús Goyenechea.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 30 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Julián Tamés, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.